Ramen, Rolluiken & Dakgoten

Stralend resultaat

Of het nu gaat over je woning, bedrijf of kantoor: vuile ramen maken altijd een slechte indruk en er gaat ook heel wat daglicht verloren. Reken op DKworx voor het reinigen van je ramen, rolluiken en dakgoten. Zo ben je zeker van een stralend resultaat. 

Zowel particulier als bedrijf kan beroep doen op de diensten van DKworx, periodiek of eenmalig. 

DKworx is de specialist

Ramen wassen

Geen zin of tijd om je ramen te wassen of schoon te maken? DKworx is de specialist in regio Kortrijk voor het wassen van jouw ramen. Met behulp van een veilige reinigingsmethode met osmosewater zorgen we voor optimale glazende en stofvrije ramen voor een langere periode. Niet enkel de ruit wordt schoongemaakt maar ook de omlijsting én het binnenwerk wordt gereinigd. Ook de moeilijke bereikbare plaatsen zijn voor ons geen probleem: we halen de ladder uit of de telescoop steel.  

Wij bieden onze diensten aan in Zuid-West- Vlaanderen en Zuid-Oost-Vlaanderen: Kortrijk, Zwevegem, Harelbeke, Waregem, Vichte, Deerlijk, Avelgem, Oudenaarde, Ronse... 

Schakel een vakman in

Rolluiken schoonmaken

Rolluiken kunnen erg vuil worden en het reinigen ervan is niet altijd een evidente klus. Schakel een vakman in! Wij weten exact hoe we manuele en elektrische rolluiken moet reinigen en we beschikken ook over het juiste materiaal. 

Bij DKworx worden je rolluiken grondig gepoetst: zowel de buitenzijde als de binnenkant wordt stevig onder handen genomen. Ook de rolluikkap en onderzijde worden gereinigd. Wacht dus niet langer en contacteer ons voor het reinigen van jouw rolluiken. 

Vermijd verstopping

Dakgoten reinigen

Dakgoten uitkuisen is voor velen een vervelende klus. Maar toch is het essentieel om regelmatig je dakgoten te reinigen om verstopping van je dakgoot en afvoerpijp te vermijden. Schakel daarom DKworx in: wij zorgen dat het regenwater terug doorspoelt. De dakgoten worden eerst helemaal uitgeveegd om ze daarna stevig schoon te maken. Beschik je over bakgoten? Ook die worden intensief afgewassen. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Wij garanderen

Wij garanderen dat je straalt na ons bezoek. En ook je huis of bedrijf. Sinds jaren reinigen we ramen en zijn we er schitterend goed in. Ramen, rolluiken of dakgoten: je kan bij ons terecht voor een compleet pakket. We zijn actief van Moeskroen tot Zottegem en alles daartussen. 

Onze troeven

  • Wij zorgen ervoor dat je huis of kantoor blinkt
  • Wij leveren ultraproper werk waarvan je straalt
  • Wij bieden een glasheldere service
  • Wij zijn efficiënt op elk gebied: prijs, tijd en resultaat
cta-photo

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Bij DKworx kies je zelf of je eenmalig beroep wilt doen op onze diensten of dat je voor regelmatig onderhoud van je woning of bedrijf kiest. DKworx heeft verschillende formules, op maat van jouw wensen en behoefte. Bel ons gerust op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.